Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Πληροφορίες για το Νοσοκομείο
Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης σήμερα, μαζί με τις μονάδες Α’ βάθμιας φροντίδας Υγείας:

-Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης με τρία (3) Περιφερειακά Ιατρεία -Κέντρο Υγείας Εχίνου με οκτώ (8) Περιφερειακά ιατρεία και -Κέντρο Υγείας Αβδήρων με επτά (7) Περιφερειακά Ιατρεία καθώς και -το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και -το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης)

παρέχει υπηρεσίες Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας φροντίδας Υγείας στο Νομό Ξάνθης και όχι μόνον, και υπάγεται στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (4η ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης.

Το νοσοκομείο εδρεύει στα όρια της πόλης της Ξάνθης (οικισμός «Νεάπολη») με απόσταση 3 χλμ από το κέντρο της πόλης, σε οικόπεδο 100.545 m2, είναι ανεπτυγμένο σε κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από 11 κτίρια και στη δυτική γωνία του οικοπέδου υπάρχει ελικοδρόμιο για την επείγουσα μεταφορά ασθενών.
Η πρόσβαση στο Νοσοκομείο είναι άμεση, λόγω της συχνής αστικής συγκοινωνίας που υπάρχει, αλλά και περιφερειακά μέσω της Εγνατίας Οδού, και του κάθετου άξονα από τη Βουλγαρία.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, αποτελεί τη μοναδική δομή παροχής Β’ βάθμιας περίθαλψης στο νομό Ξάνθης (111.000 κατοίκων) αλλά και όμορων και μη νομών σε απλές και εξειδικευμένες υπηρεσίες (ουρολογικές, ορθοπεδικές, χειρουργικής μαστού).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ελλάδα, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, Χρύσα, Ξάνθης

GPS:

41.123795, 24.8678869

Τηλέφωνο:

-

Email:

-

Web:

-